Защо да изберем сантиментален подарък?

Защо да изберем сантиментален подарък?
24 декември 2021

Може ли едно "Малко зайче" да стопли душите на цяло семейство и да му напомня ежедневно за чудото на новия живот? Може! Всички сме се сблъсквали поне веднъж със сложния казус да избереш подарък за бебе. "Малко зайче" е тук, за да улесни тази трудна и отговорна задача. Какво по-хубаво от нещо ръчно изработено, съобразено с вашите желания и представи.

  • Персонализиран подарък
  • Спомен, който остава завинаги
  • Ръчна изработка

 

Но защо да изберем именно сантиментален подарък? 

 

Раждането на дете е един от най-важните моменти в живота на всеки родител. Но колкото и този ден да е незабравим, в забързаното ежедневие и рутина забравяме важни подробности. Ако сега попитаме родителите си дали си спомнят какво точно се е случило, със сигурност ще кажат, че не помнят или ще смотолевят нещо с две три думи. Бебешката визитка е един от начините да запазим във времето първите фактологични данни, които имаме за детето си и да ни напомня за онзи паметен ден.

 

А защо да купим нещо ръчно изработено?

 

Когато купувате нещо ръчно изработено, вие купувате повече от предмет. Купувате часове опит и труд отделени специално за вас. Нужно е време и старание всяко нещо да се превърне в перфектният подарък. И всяко нещо е уникално. Всяка визитка става различна, дори и картинката да е еднаква, можете да изберете различен цвят, текст/послание и да се обсъдят други идеи за промяна.

 

Изработката на една визитка отнема 2 седмици, в не натоварените периоди. След шиенето, всеки гоблен се пере ръчно, глади, рамкира с рамка с антирефлексно стъкло, за да може финалният резултат да е перфектен. Погрижили сме се и за красива опаковка, в която бродираните визитки да пристигнат при вас и да са готови да ги подарите. В случай, че искате подаръкът да е готов още за изписването на майката и бебето, може да изберете и поръчате дизайн по-рано, а след като съкровището се роди, да се добавят името и мерките. Текстът зависи изцяло от вас, което прави подаръка подходящ и за рожден ден, прощъпулник или кръщене.

 

Разгледайте виски дизайни.

Какви са основните неща, които са ви необходими за организацията на кръщене

прочети още

Описание на ритуала и списък с примерни предмети и професии

прочети още

Какво представлява събитието бебешка погача и какви са основните ритуали

прочети още